Rac

Nativii Raci sunt printre cei mai sensibili din tot zodiacul, dar știu ei ce știu… ei sunt pățiți și de multe ori au ghinion când vor să facă ceva mai deosebit în viață! Racii trebuie să aibă mare grijă să nu înceapă nimic cu stângul, dar în data de 13 nu prea le merge nimic, așa că mai bine nu mai încep nimic.

Dragi Raci și Răcușoare, dacă este vineri 13, feriți-vă de orice activitate care ar putea presupune riscuri!

Zodii mereu ghinioniste în data de 13

Berbec

Nativii Berbeci sunt cerebrali, încăpățânați și hotărâți. Nu dau doi bani pe astrologie, previziuni și superstiții. Dar tocmai ei se numără printre zodiile care au mereu ghinion pe data de 13.

Dragi Berbeci, lăsați încăpățânarea deoparte și nu insistați, dacă ceva nu merge bine când este 13 în calendar. Mai ales dacă este vineri 13!

Vărsător

Vărsătorii sunt obișnuiți cu ghinionul, îl numesc fatalitate, se resemnează, oftează și o iau de la capăt. Ei au atât de mult optimism, încât nicio zi, oricât de rea, nu le poate strica planurile.

Dragi Vărsători, oricât ați fi voi de blazați, feriți-vă totuși să începeți proiecte noi în zilele de 13. Mai bine vă bucurați de o plimbare, de o cafea sau de un film.

sursa foto: 123rf.com