Zodia Gemeni, mare atenție la gafe!

Zilele acestea, în special pe 13 aprilie, Gemenii s-ar putea să facă niște glume nepotrivite, iar gafele costă scump. Ar trebui să vorbească mai puțin, mai ales în preajma superiorilor și partenerilor lor de viață, pentru că nu se știe niciodată cum sunt interpretate vorbele lor. Mai multă seriozitate și implicare la locul de muncă nu strică. Este bine să își păstreze o imagine cât mai bună!

Racii, ghinion în data de 13 aproape în fiecare lună

Nativii Raci au pretenții mari, dar numai de la cei din jur. Cu ei înșiși sunt foarte îngăduitori, dar așteaptă mereu de la alții să îi ajute să își împlinească visurile. Nativii Raci care au ambiții mari săptămâna asta, dar nu știu să se sacrifice și să trudească pentru ele, pot avea surprize neplăcute. În mod cert, se numără printre zodiile care dau greș în aceste zile, mai ales dacă au ghinion în data de 13 pentru că risipesc banii.

Vărsătorii, greu încercați pe 13

Luna aceasta, Vărsătorilor nu le merge prea bine în prima decadă, este posibil să ia decizii greșite, iar acestea vor atrage ghinion chiar în ziua de 13 aprilie. Ca să se ferească de ghinion, ar trebui să fie mai prudenți și să aștepte să vadă ce fac ceilalți. Dacă se grăbesc și strică lucrurile, cu greu le mai pot repara! Este posibil să fie nevoie de sacrificii, de mult efort și de multă muncă!