Astrologia spune că există oameni destinați să aibă aceeași soartă, îndrăgostiți care au fost, poate, și în altă viață împreună și care sunt sortiți să se întâlnească din nou. Dar nu este ușor să îți recunoști sufletul pereche. Există, însă, câteva semne care te ajută, iar pe acestea trebuie să le observi chiar de la primele întâlniri.

Simți că există o conexiune profundă din clipa în care vă întâlniți

Dacă un bărbat îți place din prima clipă și simți că poți vorbi deschis cu el despre orice, chiar și despre unele dintre problemele tale, simți că ai cui să te confesezi și că el te ascultă, legătura aceasta va deveni cu adevărat profundă.

O astfel de conexiune aproape instantanee pot experimenta nativii din zodiile Taur și Balanță sau cei din zodiile Berbec și Săgetător.

Când legătura dintre voi devine telepatică, știți că aveți aceeași soartă

Telepatia nu se poate manifesta decât între două suflete care iubesc cu aceeași intensitate și care trăiesc unul pentru altul.

Pe roata zodiacului, legături telepatice apar adesea între zodiile Rac și Pești, între Leu și Săgetător sau între Capricorn și Balanță.

Când vă este sortit să fiți împreună, se vede în ochii voștri

Dacă ai privit în ochii lui, la primele întâlniri, și ai simțit că i-ai văzut de milioane de ori înainte, acest bărbat îți este sortit. Zodiacul spune că dragostea sinceră și adâncă hipnotizează, iar astfel de sentimente pot apărea între Gemeni și Vărsători, între Scorpioni și Raci sau între Fecioare și Lei. Nativii acestor zodii pot trăi cele mai frumoase povești de dragoste, sortiți să aibă acceași soartă.

sursa foto: 123rf.com