Luna și Soarele, Apa și Focul, emoțiile, amintirile și propriile interese sunt principalele influențe din viața Racilor. Principiile care le domină sunt contradictorii, dar așa este și caracterul lor: schimbător. Cu toate acestea, Racii au câteva calități și atuuri cu care puține zodii se mai laudă.

Racii sunt ordonați până la perfecțiune

Casa și spațiul personal al Racilor trebuie să fie deosebit de confortabile și să le ofere un sentiment de siguranță. Femeile sunt bune bucătărese și adoră să pregătească tot felul de delicii culinare pentru familial or. Iar majoritatea bărbaților este îndemânatică și se pricepe de minune să repare, să modernizeze și să refacă tot felul de lucruri prin casă. În familie, acasă sau la serviciu sunt deosebit de organizați și nu suportă greșelile altora.

Constanți în iubire

Oricât ar fi de capricioși în ceea ce privește preferințele lor, în dragoste sunt constanți și foarte rar auzi de persoanele născute în iulie că vor să divorțeze. Își schimbă des opiniile cu privire la subiecte superficiale sau prea puțin importante. Dar, când vine vorba de soț sau soție, de copiii și de familia lor, au aceleași griji, aceleași sentimente și aceeași afecțiune. Ar face orice să îi vadă fericiți, pentru că numai așa reușesc și ei să fie echilibrați și optimiști.

Țin minte toate evenimentele fericite

Atașați de familie și apropiați de prietenii lor, Racii pun accentul pe afecțiunea pe care o primesc de la ceilalți și sunt foarte atenți când este ziua lor de naștere sau când sunt aniversate evenimente deosebite. Nu uită data nunții unui frate sau datele de naștere ale copiilor prietenilor lor. Își sprijină prietenii emoțional și sunt alături de ei și la bine și la rău, ținând minte tot ceea ce este legat de relația dintre ei.

sursa foto: 123rf.com