Perfecționiști

Se știe foarte bine cât de mult le place Fecioarelor să facă totul ca la carte. Sunt foarte atente la detalii, verifică de trei ori ceea ce au de făcut și nu trec cu vederea nicio greșeală. Sunt obsedați de ordine, curățenie și reguli, ceea ce poate fi un atu în carieră, chiar dacă pe apropiații lor îi mai deranjează micile manii ale Fecioarelor.

Foarte raționali

Maniile Fecioarelor nu sunt deloc întâmplătoare. Tocmai pentru că sunt foarte logice și raționale, Fecioarele vor să facă totul perfect. Mintea lor este iscoditoare, clară și obiectivă. Analizează totul la rece și găsesc mereu soluții bune. Nativii zodiei sunt analitici și tocmai de aceea sunt oamenii potriviți cărora să le ceri o opinie când este nevoie.

Fecioarele sunt devotate

Se spune că nativii zodiei nu sunt prea sensibili și emoționali, dar nu este neapărat adevărat. Tocmai pentru că sunt atât de raționale, Fecioarele nu prea își lasă sentimentele la vedere. Dar când iubesc, se implică în tot ceea ce face persoana iubită, o sprijină din toate punctele de vedere și îi sunt foarte devotați.

sursa foto: 123rf.com