Jupiter și constelația Săgetătorului sunt principalele simboluri astrale care guvernează luna decembrie. Datorită lui Jupiter, astrul șanselor, persoanele născute în ultima lună a anului au câteva calități de excepție și se spune că au parte de mult noroc în viață. Citește și vezi dacă se potrivește.

Cine s-a născut în decembrie are darul vindecării

Se știe că nativii lunii decembrie sunt oameni săritori, care se implică în diverse acțiuni de caritate, dacă au ocazia. Dar mai puțină lume știe că ei au și darul de a vindeca. Mulți dintre ei pot lucra cu succes într-un spital, într-o clinică sau într-un azil.

Ei pot urma medicina și pot vindeca oamenii prin metodele clasice, dar mulți sunt atrași de metodele mai puțin conservatoare. Sunt buni ascultători și prin sfaturile lor pot vindeca suflete, astfel că o carieră în psihiatrie și consiliere psihologică poate fi un succes.

Calități de excepție pentru nativii lunii decembrie

Sunt oameni care deschid noi drumuri

Cine s-a născut în decembrie adoră călătoriile, dar nu pe drumurile bătute de alții. Nativii lunii decembrie, fie că sunt Săgetători sau Capricorni, sunt atrași de zările depărtate, de drumurile neumblate, de locurile exotice sau de locurile ascunse din zonele lor de baștină.

Au stofă de exploratori, le place să descopere lucruri noi și mai ales să pornească singuri pe un drum pe care alții nu s-a încumeta.

Ar putea fi scriitori de succes

Puțini dintre ei și totuși suficienți de mulți dintre cei care se nasc în decembrie au talent scriitoricesc. Ei au o imaginație bogată, ceea ce reprezintă una dintre acele calități de excepție cu care se pot lăuda.

Mulți dintre ei știu să spună cu savoare povești și au capacitatea de a născoci eroi și aventuri, așa cum le-ar placea lor să trăiască. Le place să scrie, iar romanele polițiste sau romanele de aventuri se numără printre preferatele lor.

sursa foto: 123rf.com