Ține minte că bărbații din zodia Fecioară sunt foarte suspicioși

Oricât de multă dragoste, afecțiune și grijă îi arăți unui nativ din zodia Fecioarei, niciodată nu va fi de ajuns pentru el. În relația de cuplu, el va avea întotdeauna o mică suspiciune. Iar acest lucru vine din nevoia lor interioară ca totul să fie perfect în viața lor, știind că perfecțiunea nu există totuși. Un zâmbet pe care îl arunci altui bărbat, o privire mai lungă și gelozia lui crește la cote alarmante.

Nativii din Fecioară sunt ipohondri

Deosebit de atenți cu sănătatea lor, bărbații din zodia Fecioară pot deveni obositori discutând mereu despre problemele lor de sănătate care, în cele mai multe cazuri, sunt închipuite. Fac din țânțar, armăsar și nu uită nici cea mai mică durere. Trebuie să îi suporți plângându-se mereu de durerile lor de stomac sau de cap sau să le pui în vedere să își stăpânească ipohondria.

La toate le caută nod în papură

Se știe cât de atenți la detalii sunt bărbații din zodia Fecioară și cât de mult le place să studieze și să analizeze totul. Dar ei nu caută detaliile neapărat pentru a le admira, ci pentru a le critica. Fără să vrea, sunt mai mereu cârcotași și caută nod în papură la orice. Trebuie să ai multă răbdare cu ei, să îi lași să aleagă singuri sau să îi pui în fața faptului împlinit, altfel va fi greu să iei o decizie care lor nu le convine.