Ziua de 13 ianuarie aduce o situație excepțională, iar astrele transmit un avertisment către zodiile care vor fi cel mai mult afectate de Mercur retrograd.

Chiar dacă nu credem în superstiții, de data aceasta numărul 13 ne aduce mici șicane, obstacole și ghinioane, iar trei zodii vor avea de înfruntat situații dramatice.

13 ianuarie și astrele retrograde

Se spune că ziua de 13 ianuarie este una dintre cele mai urâte zi ale unui an. Sărbătorile au trecut, banii se risipesc și mai avem mult de așteptat până la salariu. Este perioada cea mai gri în care frigul, pandemia și problemele financiare ne pot aduce multe zile neplăcute.

Iar faptul că Venus și Mercur se află în mișcare retrogradă în zodiile Capricorn și Vărsător complică lucrurile și este posibil să ne confruntăm cu pierderi în următoarele 10 – 15 zile. Mercur va fi retrograd până la data de 3 februarie, iar Venus va fi în mișcare retrogradă până la data de 29 ianuarie.  

Ce zodii au mare ghinion după data de 13 ianuarie

Gemeni

Zodia Gemenilor se confruntă cu o perioadă dificilă în a doua jumătate a lunii ianuarie, din cauza lui Mercur retrograd. De aceea, toți nativii trebuie să fie precauți, să limiteze cât se poate de mult cheltuielile și inițiativele de orice fel. Nu este deloc o perioadă bună pentru a face schimbări, pentru a căuta alt loc de muncă sau pentru a planifica cine știe ce activități.

Fecioară

Venus retrograd le afectează profund pe Fecioare după data de 13 ianuarie. Vor fi afectate în special relația de cuplu, planurile în doi și comunicarea cu persoanele apropiate. Fecioarele care au planuri mari făcute împreună cu alte persoane, cu soții, copiii sau prietenii, se pot aștepta la modificări sau obstacole sau chiar la anularea unor planuri.

Capricorn

Nativii Capricorni sunt afectați de orice pierdere financiară, iar Mercur retrograd le poate da planurile peste cap dacă aveau de gând să economisească în ianuarie. Se pare că nu le merge prea bine și trebuie să intre în economiile adunate. Capricornii riscă să piardă mai mulți bani în a doua jumătate a lunii ianuarie dacă nu sunt atenți la investițiile pe care le fac și dacă insistă să repare lucruri vechi, care nu merită să fie reparate.