Câți dintre noi nu se îndrăgostesc, trăiesc o poveste minunată timp de câțiva ani și apoi ajung la despărțire? Zodiacul ne spune, însă, că nu toate zodiile își pot găsi sufletul pereche, dar există 12 perechi de zodii care sunt destinate să fie împreună și care vor rămâne unite, indiferent de provocările vieții.

Berbec și Pești

Surprinzător, oricât ar fi de diferiți Berbecii și Peștii, ei caută același lucru în dragoste. Vor o relație profundă, stabilitate și fidelitate pe viață. Dacă se îndrăgostesc unul de altul, nimic nu îi va ține la distanță și nimic nu îi va mai despărți.

Berbec și Rac

Natura practică a Racului se potrivește de minune cu Berbecul îndemânatic, realist și dinamic. Pe de altă parte, Berbecul nu suportă să fie îngrădit, iar Racul nu este genul care să pună interdicții. Iar în ceea ce privește pasiunea, iubirea aprinsă a Berbecului va menține trează atracția Racului pentru multă vreme.

Berbec și Vărsător

Amândoi au aceeași fire aventuroasă, liberă, puternică și greu de stăpânit. Amândoi știu să iubească fără rezerve, fără restricții și prejudecăți. Poate fi dragostea ideală pentru oricare dintre cei doi și în mod categoric fac parte dintre acele perechi de zodii destinate să fie împreună o viață.

Perechii de zodii destinate să fie împreună

Taur și Capricorn

Chiar dacă sunt amândoi căpoși și încăpățânați, o relație pasională între ei va merge de minune. Sunt amândoi ambițioși, au aceleași principii și visuri în viață, sunt senzuali în intimitate și vor descoperi chiar de la începutul relației cât de bine le stă împreună.

Taur și Rac

Nativului Taur îi place să aibă grijă de senzualul și sensibilul Rac. Iar celui de al doilea îi place la nebunie să fie ocrotit și iubit. Nu e relația perfectă? Bineînțeles că da și nimic nu îi va despărți pentru că fac parte dintre acele perechi de zodii care se găsesc din tinerețe și rămân unite până la bătrânețe.

Săgetător și Berbec

E o poveste ca în filme! Se îndrăgostesc din prima clipă și nimic nu poate stinge pasiunea dintre ei. Înflăcăratul Săgetător găsește exact ce îi trebuie la pasionalul și nestăpânitul Berbec.

Leu și Săgetător

Leului îi place să complice lucrurile și caută necazurile cu lumânarea. Săgetătorul are mereu o soluție în mânecă. Așa că cei doi se completează perfect, iar pasiunea dintre ei e ca un foc de artificii.

Leu și Gemeni

Amândoi caută atenție și admirație. Primul este mai agresiv, al doilea mai diplomat, dar cumva se întâlnesc la mijlocul drumului. Își vor oferi unul altuia tot ce au nevoie, pentru că au aceleași nevoi.

Gemeni și Vărsător

Este imposibil ca relația lor să eșueze. Seamănă ca două picături de apă. Amândoi sunt prietenoși și activi, plini de energie și generoși cu sentimentele, fără să aibă pretenții de la celălalt. Pur și simplu se acceptă așa cum sunt, cu toate defectele și calitățile pentru că se cunosc foarte bine.

Scorpion și Leu

Sunt diferiți, se provoacă unul pe altul și se doresc cu o pasiune întunecată. Pentru amândoi este un joc de viață și de moarte să îl cucerească pe celălalt și să îl țină aproape.

Gemeni și Balanță

Firea aventuroasă și energică a Balanței va fi o surpriză uriașă pentru nativul Geamăn. Iar Balanța mai are și alte secrete pe care nu le dezvăluie decât în intimitate, cucerindu-l pe Geamănul dornic de pasiune și mister.

Fecioara și Capricorn

Atracția fizică dintre ei este puternică din prima clipă. Și nimic nu îl va opri pe Capricorn să cucerească o Fecioară delicată, echilibrată și deosebit de feminină. Capricornului îi place să domine, iar Fecioara se lasă dominată în dragoste, dacă se simte cu adevărat iubită.

sursa foto: 123rf.com