1.Bărbatul Rac poate fi politicos și galant, dar numai când are ceva de câștigat.

2. Se spune că ține foarte mult la familie, dar numai dacă familia îi oferă tot ce vrea și beneficiază de confort. Când vin vremuri grele, este primul care dă bir cu fugiții.

3. Se mai spune că poate fi un soț foarte bun, dar numai în aparență, pentru că acasă are o mulțime de pretenții.

Ce defecte ascunse ar putea avea Racul

4. Bărbatul Rac s-ar zice că este pasional și afectuos. În realitate, el este posesiv și solicitant, dar numai cine trăiește cu el știe câtă pasiune poate să ofere.

5. Mulți astrologi subliniază sensibilitatea bărbaților din Rac, ceea ce s-ar traduce mai degrabă prin stări sufletești contradictorii, toane și capricii.

6. Unii nativi din zodia Racului sunt înzestrați cu talente artistice, ceea ce este de lăudat, dar aceștia nu vor fi niciodată prea buni ca soți, tați și gospodari.

7. Bărbatul Rac are nevoie prea des de dovezi de iubire, de atenție exagerată și de mângâieri. Din punct de vedere emoțional poate fi mult mai solicitant decât un copil.

Adevăruri crude despre bărbatul Rac

8. La început de relație, bărbatul din Rac este foarte timid, dar imaginația lui este bogată și te va surprinde mai târziu cu stările lui contradictorii. Când te vrea, când nu te vrea, doar, doar îți trezește atenția!

9. Nativul din Rac are o personalitate ușor influențabilă, astfel că își va imita adesea prietenii și nu va împrumuta întotdeauna cele mai bune exemple.

10. Nu în ultimul rând, trebuie să fii atentă că bărbatul Rac este victima sigură a multor vicii, iar cel care îl cucerește mai ușor decât o femeie este alcoolul.