1. Scena este locul ideal pentru bărbații din zodia Leului, iar dacă publicul este preponderent feminin, cu atât mai bine! Le place să se dea în spectacol și să fie admirați, ceea ce poate fi și o calitate, și un defect.

2. Bărbații Leu își caută partenere pe măsură, la fel de frumoase, de bogate, de ambițioase și istețe. Dacă nu te ridici la standardele lor, nu ai nicio șansă, oricât ai fi de atractivă!

3. Oricât de frumoasă ar fi o femeie, dacă nu este la fel de inteligentă ca el și nu îl provoacă, Leul se plictisește repede și încheie relația. Poate fi chiar dur, dacă partenera lui încearcă să se agațe de el.

4. Și bărbații din zodia Leului pot avea slăbiciuni, iar acestea constă tocmai în nevoia lor de a-și contura o imagine fără cusur. S-ar putea să îi coste cam scump, totuși! În pofida încrederii de sine, Leul este conștient de slăbiciunile sale, dar le ascunde cu gesturi teatrale. Dacă îl faci să își recunoască defectele, înseamnă că te iubește foarte mult.

5. Nativul Leu are nevoie de libertate și totodată de o femeie care să îl controleze subtil. Dacă îi descifrezi slăbiciunile și reușești să îl ții sub aripa ta, nici nu va simți că îl domini.

Adevăruri crude despre bărbații din zodia Leului

6. Bărbatul Leu poate fi posesiv și gelos, deși nu o arată din primele momente. Dacă îi dai motive să se îndoiască de tine, va angaja un detectiv particular și va strânge probe.

7. Bărbații din zodia Leului suferă de o mare meteahnă: le place să fie ascultați și studiați. Să nu îi întrerupi niciodată când vorbesc, iar dacă înșiră tot felul de inepții, combate-le pe rând, cu argumente. Nu te vor admira pentru inteligența ta, dar cel puțin nu te vor mai minți niciodată.

8. Nativul Leu trebuie să fie singurul în casă care ia decizii. Nici măcar nu îi trece prin cap că soția sau partenera lui poate avea și alte planuri de viață. I se pare normal să decidă el singur și ceilalți să îl urmeze.

9. În intimitate, puternicul Leu, cel care nu pleacă urechea la nimeni, nu vrea decât liniște, iubire și răsfăț. Nevoia lui de a fi admirat, cocoloșit și alintat poate fi mai mare decât a altor bărbați.

10. Bărbații din zodia Leului sunt mereu în mișcare, le place să iasă cu prietenii, să petreacă, să călătorească, să facă mult sport. Dacă nu ții pasul cu el, te va lăsa în urmă… de tot!

 

foto: 123rf.com