Dacă alegi să faci această schimbare cu ajutorul unui harstylist, acesta ar trebui să găsească cea mai bună variantă între ceea ce îți dorești și ceea ce consideră el că se potrivește. Dacă însă alegi să te vopsești acasă, trebuie să ții cont de câteva detalii importante, fără a te baza doar pe pozele de pe spatele ambalajului de vopsea.

Vrei un blond?

Există în numeroase variante și, cu toate acestea, nuanțele de blond potrivite fiecărora dintre noi sunt greu de obținut, mai ales când alegem să ne vopsim singure. Dacă tenul tău are tonuri gălbui, nu alege tot un blond gălbui, pentru că vei reuși să accentuezi paloarea chipului. În schimb, dacă tenul are tonuri rozalii, reci, contrastează cu nuanțe de cenușiu și șaten deschis.

La extreme?

Preferi un negru puternic? Ia în considerare faptul că, dacă ai fire albe, acestea vor ieși în evidență, pe măsură ce cresc, din cauza contrastului. Partea bună este un negru intens se potrivește atât persoanelor cu tenul deschis la culoare și ochi albaștri, cât și persoanelor cu ochi căprui sau negru. În plus, este o culoare care transmite forță.

Arămiu, de toamnă?

Dacă pielea ta are tonuri calde, atunci da, una dintre nuanțele de arămiu ți se potrivește sigur! Arămiul transmite vitalitate, optimism, prospețime și, de ce nu, o notă de nonconformism.

Prea multe fire albe?

Vrei o culoare care să reziste mai mult timp și să mascheze într-un mod foarte natural firele albe? Optează pentru nuanțele ciocolatii, în combinație cu suvițe deschise la culoare, care să creezi jocuri subtile de lumini și umbre. Aceste nuanțe sunt perfecte pentru persoanele cu ochi verzi, verzi- albăstrui sau cărpui deshis.

Copyright: domenicogelermo / 123RF Stock Photo