1. Vestimentația pentru petrecerea de la firmă

Nu te afișa într-o rochie exagerat de scumpă și extravagantă. Vei atrage o trenă întreagă de invidii, priviri curioase, întrebătoare și pline de înțelesuri. Rămâi în zona ta de confort și apelează la micuța ta rochie neagră. dacă îți însotești partenerul la petrecerea firmei lui, rămâi la fel de decentă, dar investește în accesorii de calitate: pantofi impecabili si i perecge de cercei de zână.

2. Vestimentația pentru petrecerea cu prietenii

Aici ești in elementul tău, doar că e o perioadă festivă și vrei s-a celebrezi ca atare. I-ai jigni pe ceilalți dacă te-ai afișa în trening. Mesajul tău ar fi că nu dai doi bani pe compania lor. încearcă o pereche de pantaloni eleganți și o bluză din mătase.

3. Petrecerea în familie

Când se adună mai toată familia la un loc, toți sunt curioși să vadă cum îți mai e, cum îți merge. Ai grijă să-ți acoperi cearcănele! Iar vestimentația ta trebuie să fie echilibrată, nici prea extravagantă dar nici prea relaxată. Mesajul pe care trebuie să-l transmiți prin vestimentatie este că ești în cea mai buna perioadă a vieții tale, ești ocupată deci jobul tău e sigur, ești îmbrăcată cu gust deci ești informată, asta înseamnă că ai timp de mers prin malluri, și că ai suficienți bani să cumperi o rochie nouă, alta decât cea cu care ai fost îmbrăcată anul trecut. Nu trebuie să faci o tragedie din aceste avertizări, doar nu uita că familia e foarte atentă la detalii.