Citește și: Cum tratezi psoriazisul unghiilor prin metode naturale

Este indicat să te epilezi cu câteva zile înainte de nuntă, pentru a evita înroșirea și iritarea pielii, care vor da un aspect urât pielii tale.

Pentru a avea un ten curat, ideale sunt băile cu aburi. Ulterior, poți  folosi o cremă exfoliantă, dar cu două săptămâni înainte de nuntă.

Ai grijă să nu schimbi produsele de îngrijirea feței. Nu face experimente pentru că riști să ai probleme dacă noile nu priesc tenului.

Pentru a avea o piele mai fină pe trup, folosește  un scrub. După aceea, îți poți hidrata pielea cu unt de migdale sau loțiune cu unt de shea sau cu ulei de cocos sau de argan.

Dacă nu ești genul căreia îi place să stea la plajă pentru a se bronza, mergi la un salon specializat. Poți folosi, de asemenea, și un spray sau o loțiune autobronzanta cu textură lichidă.

Dinții trebuie să fie impecabili

Cum vei fi în centrul atenției, trebuie să acorzi o atenție uriașă dinților. Zâmbetul de un alb imaculat este obligatoriu. Poți apela la o pastă specială pentru albirea dinților sau la benzile speciale. Indicat este să mergi la un stomatolog. Albirea profesională durează aproximați 6 luni. Totuși, nu exagera cu această operațiune, deoarece dinții devin foarte sensibili.

Exfoliază-ți buzele cu câteva zile înainte de nuntă. O poți face cu o periuța de dinți mai moale sau cu un prosop. Poți repeta acest proces în fiecare seară, astfel obținând buze catifelate și netede. Folosește ulterior un balsam care îți va hidrata buzele.

Dacă sprâncenele tale nu au o formă bine definită, lasă-le să crească cu aproximativ două luni înainte de nuntă. Mergi apoi la un make up artist sau cosmeticiană care să le definească forma, în funcție de fizionomia ta.
Și mâinile trebuie să arate impecabil mai ales că pe deget va trona o frumoasă verighetă. Exfoliază-le folosind un exfoliant de corp, apoi masează-le cu un burete special. Pentru a completa tratamentul, masează-le cu uleiuri și creme hidratante.

Altă obsesie a mireselor, de înțeled de altfel, este coafura. Începe să folosești cu o săptămână-două înainte de nuntă măști naturale, pe bază de miere, ulei de măsline, lămâie sau gălbenuș de ou, pentru a-i conferi părului strălucire și a-l face ușor de manevrat.
Nu lăsa pe ultima zi alegerea persoanelor care te vor machia și care te vor coafa. PRogramează-te la probe astfel încât să nu te enervezi chiar în ziua cea mare.

Citește și: