Să crezi în revistele glossy? În rubricile de modă și stil din cotidianul tău preferat? Din site-uri de profil, bloguri, magazine on line, platforme de fashion, broșuri și pliante? De unde știi care este alegerea cea mai bună pentru tine? Ține cont de regulile de mai jos și transformă-le în propriul sistem de referință când te raportezi la modă!

1. Înainte să intri într-un magazin de modă unde hainele ți se par pe gustul tău, uită-te bine la vitrină. Hainele din vitrină sunt repere de stil, sunt deja asortate și combinate de specialiști cu vechime în domeniu.

2. Ceea ce spun bloggerii și vloggerii nu sunt litere de lege în domeniul modei. Ei nu reprezintă un etalon de stil, iar părerile lor vizavi de modă sunt strict personale. Alege, cerne, vezi ce ți se potrivește și abia apoi decide!

3. Revistele glossy îți prezintă ultimele noutăți și tendințe, dar asta nu înseamnă că sfaturile stiliștilor te reprezintă. Inspiră-te din sfaturile găsite și adaptează ce vezi!

4. Site-urile generoase de modă din străinătate se adresează unui anume tronson de populație. Nu e nicio nenorocire dacă tu nu faci parte din targetul lor. Caută și mai mult și găsește sursele de informație care să te reprezinte și pe tine!

 

Sursa foto:123rf.com