Pensează sprâncenele!

Sprâncenele prea subțiri sau prea groase îți pot schimba total fizionomia. De aceea e bine să fii atentă atunci când le pensezi. Întotdeauna trebuie să începi din colțul interior al ochiului către exterior, în direcția de creștere a părului. Dacă nu te descurci singură, cel mai bine este să apelezi la o cosmeticiană. Tot la ea îți recomandăm să mergi și dacă le-ai stricat forma și ai nevoie de ajutor.

Citește și – Cum alegi forma sprâncenelor și cum le pensezi corect?

Culoarea sprâncenelor trebuie să fie apropiată de cea a părului

Păr vopsit blond și sprâncene negre? Niciodată. Contrastul este prea puternic, iar aspectul feței nu e natural. Întotdeauna fii atentă la nuanța părului. De asemenea,  dacă ești blondă natural și vrei să-ți vopsești sprâncenele, alege un maro foarte deschis care îți va pune în evidență trăsăturile feței. În niciun caz, nu opta pentru negru!

Trucuri simple pentru sprâncene frumoase – Tratament cu ulei de ricin

Dacă nu l-ai încercat și îți dorești sprâncene mai dese, acum e momentul să o faci! Cum îl folosești? Aplică pe o dischetă demachiantă ulei de ricin și masează delicat sprâncenele două-trei minute. Lasă să acționeze peste noapte. Folosește tratamentul în fiecare seară și vei vedea rezultate chiar și după două săptămâni.

Suc de ceapă pentru regenerarea sprâncenelor

Poate fi destul de neplăcut din cauza mirosului, dar beneficiile sunt demne de luat în calcul. Ai nevoie de sucul de la jumătate de ceapă. Aplici pe sprâncene, masezi zona delicat 3 minute, lași să se usuce și apoi clătești bine cu apă rece și aplici o loțiune hidratantă. Folosit zilnic, sucul de ceapă va întări rădăcinile sprâncenelor și va ajuta la regenerarea acestora.

Foto: 123rf

Citește și – Tendințe în machiaj pentru primăvara 2018