Demachiază genele cu atenție în fiecare seară!

Alege produse delicate, special pentru demachierea ochilor. Unul dintre acestea este apa micelară, care curăță toate impuritățile, praful, machiajul de peste zi. Poți să-ți creezi chiar tu un ulei demachiant, care să ajute genele să crească mai repede și să fie mai dese. Amestecă într-un recipient ulei de ricin, ulei de avocado și ulei de migdale, în părți egale. Aplică delicat cu un disc demachiant peste gene, fără să apeși sau să freci pielea, deoarece zona este foarte sensibilă.

Uleiul de ricin este cunoscut pentru efectul său asupra genelor

Poate fi folosit atât pentru creșterea genelor, cât și a sprâncenelor sau a părului. Datorită proprietăților lui, este un aliat de nădejde dacă ai genele rupte sau rare. Cea mai simplă metodă de a-l folosi este să aplici seara pe gene uleiul de ricin cu o periuță foarte bine spălată și curățată de la un rimel. Nu uita să alegi un produs 100% natural, pentru a te bucura de efecte pe termen lung.

Citește și – 5 pași pentru un machiaj perfect

Încearcă un tratament cu aloe vera!

Aloe vera este una dintre plantele care aduc nutrienți și vitamine genelor, le hidratează și le fac să crească puternice, prevenind căderea lor. Aplică o cantitate mică de aloe vera cu ajutorul unei periuțe curate de la un rimel în fiecare seară vreme de câteva luni. Rezultatele se vor vedea deja după primele două săptămâni.

Mușețelul, bun atât pentru ochi, cât și pentru gene dese

Unul dintre remediile pe care-l știm de pe vremea bunicii este ceaiul de mușețel. Acesta acționează atât ca un calmant pentru ochii obosiși, cât și ca un hidratant pentru genele tale. Fă o infuzie de mușețel și aplică pe ochi două dischete demachiante îmbibate în ceai. Sau, dacă ai pliculețe, le poți pune direct pe acestea peste pleoape. Atenție să nu fie fierbinți, ci ușor călduțe sau chiar reci.

Foto: 123rf

Citește și – 5 pași pentru un machiaj perfect