Dacă ai părul subțire, e indicat să folosești produse care cresc diametrul firului de păr. Spuma de păr trebuie aplicată înainte să usuci părul cu foehnul. Folosește un pumn de spumă pe care o aplici uniform pe toată lungimea părului, iar dacă ai părul lung, e recomandat să o aplici doar la rădăcini. După ce folosești produsele de styling, masează ușor cu degetele rădăcinile și te vei bucura de rezultate foarte bune.

Cum usuci părul ca să ai mai mult volum?

„Ține capul aplecat în jos, iar jetul de aer al foehnului trebuie să fie proiectat în sens invers față de sensul natural în care crește firul de păr. Astfel, se obține un volum deosebit pentru părul fin. După încălzirea părului cu foehnul, utilizează uscătorul doar pe opțiunea de aer rece”, explică hair-stilistul Ovidiu Cristea.

Citește și – Ai părul gras? Ce e de făcut?

Tunsori pentru a obține păr cu volum

De preferat ar fi să ai o tunsoare de lungime medie. Lasă părul până la umeri, nu mai lung de atât, pentru că altfel își pierde din volum. Bobul mediu, una dintre tunsorile la modă în acest sezon este perfectă dacă ai părul fin, subțire. Poți opta pentru această tunsoare și dacă ai părul ușor ondulat.

Dacă vrei totuși să-ți lași părul lung, alege tunsori ușor stratificate care conferă acestui tip de păr mai mult volum.

Foto: 123rf

Citește și –  6 pași să obții bucle lejere, perfecte pentru vară