În ultimii ani, pantofii nude au câştigat tot mai mult teren în rândul doamnelor, probabil plictisite de eternul negru. Şi pe bună dreptate! Un pantof nude îţi salvează oricând ţinuta, se asortează lejer cu orice nuanţă cromatică, nu îngreunează optic echilibrul culorilor alese şi, mai nou, este alegerea numărul unu la toate evenimentele vieţii cotidiene. Din fericire şi acest nude s-a diversificat odată cu timpul… avem nude clasic, cu accente rozalii, nude spre bej, nude pal, nude cenuşiu, iar panoplia tocurilor este la fel de variată. Pentru nuntă, cocktail, sau petrecere acesta este pantoful ideal, cu condiţia să nu fie conceput cu un toc ameţitor. Aceste tocuri – înalte și subțiri – sunt cea mai bună alegere pentru pictorialele fashion, pentru evenimentele glam ale vedetelor sau pentru un eveniment high-class unde ai garanţia că nu vei sta ore-n şir în picioare. Din păcate, un toc foarte mare devine, cu timpul, problematic pentru gambe, glezne şi coloană.
Poşeta elegantă este din ce în ce mai mică dar suficient de încăpătoare cât să ne încapă telefonul mobil, rujul şi pudriera. Clutchul care făcea furori acum câţiva ani, s-a mai cuminţit, nemaifiind atât de ostentativ, bătut în ştrasuri sau pietre strălucitoare.
Nici colierele statement nu mai sunt în trend. În locul lor şi-au câştigat supremaţia cerceii care au devenit ampli, spectaculoşi, fie rotunzi, fie lungi până aproape de umăr.

Copyright: grinvalds / 123RF Stock Photo