Care e ritualul tău zilnic de îngrijire?
Am grijă să mă demachiez corect și să las tenul să respire cât mai mult. Nu trece  zi fără să folosesc creme de hidratare. Am câteva măști pe care mi le fac eu acasă, nu sunt dependentă de saloanele de înfrumusețare.

Care sunt primele trei produse de machiaj preferate?
Trei produse de care nu ma despart sunt blush-ul, rimelul și balsamul de buze. Rimelul te salvează din orice situație!

Alina Eremia: „Nu încurajez dietele, pentru că au efecte temporare”

Cum te menții în formă? 
Duc un stil de viață sănătos. Cred că acesta este secretul: echilibrul dintre o alimentație corectă și o viață activă. Relația mea cu sportul este una strânsă. Mi-am schimbat stilul de viață de câțiva ani, însă trebuie să recunosc că nu a fost cel mai ușor lucru pe care l-am făcut, însă mi-am dorit foarte mult să fac schimbarea aceasta.

Ții dietă?
Nu încurajez dietele, pentru că au efecte temporare. Cred într-un regim alimentar bine pus la punct. Am eliminat complet alimentele prăjite sau bogate în calorii și zahărul, care este cel mai nociv. Mănânc rar carbohidrați, iar atunci cand vreau sa mă răsfăț cu ceva dulce, îmi gătesc clătite light acasă sau mănânc ciocolată cu stevia.

Trucuri de frumusețe de la Alina Eremia

Un truc de frumusețe care nu dă greș niciodată în cazul tău?
Cred că e foarte important să ne cunoaștem atuurile și să le punem în evidență. Experimentez mult atunci când vine vorba de make-up, dar cel mai bun truc de frumusețe pe care îl recomand tuturor este să folosiți o cremă de zi cu protecție solară, astfel încât pielea să fie atât hidratată, cât și protejată de razele soarelui.

Alina Eremia: „Îmi fac acasă o mască exfoliantă pentru ten”

Recomandă o mască sau un tratament pe care le faci singura acasă.
O mască exfoliantă pentru ten pe care o recomand este cea din zaț de cafea, ulei de măsline, vitamina E uleioasă sau ulei de jojoba. Se amestecă și se masează pielea. Lași amestecul să acționeze câteva minute, apoi clătești.

Care sunt produsele cosmetice pe care le iei in vacanta?
Din trusa mea nu lipsesc rimelul waterproof, un balsam hidratant de buze și iluminatorul.

Foto: Sebastian Florea