CONȚINUT VIDEO LIBERTATEA PENTRU FEMEI

Kate Winslet

Trucuri de frumusețe de la actrițe celebre

„O cremă bună pentru conturul ochilor este foarte importantă, mai ales dacă mergi în călătorii des, ești stresată sau obosită.” Actrița din „Titanic” nu se desparte de crema ei de ochi, care i se pare un aliat de nădejde împotriva cearcănelor. De asemenea, ea spune că înceracă să doarmă cât de mult se poate și să bea cât mai multă apă.

Citește și – Cum aplici corect crema pentru conturul ochilor

Halle Berry (50 de ani)

Trucuri de frumusețe de la actrițe celebre

„Folosesc creme cu protecție solară, indiferent de anotimp, chiar și în mijlocul iernii.” Dacă vrei un ten fără pete, iritații sau roșeață, folosește trucul de frumusețe al lui Halle Berry și garantat vei avea un ten de invidiat. Nu uita că razele UV sunt dăunătoare în orice perioadă a anului, nu numai vara.

Charlize Theron (41 de ani)

Trucuri de frumusețe de la actrițe celebre

Pentru a păstra strălucitoare nuanța părului ei blond, actrița mărturisește că uneori folosește suc de lămâie simplu sau combinat cu miere, pe care-l aplică după ce-și spală podoaba capilară.

Emma Stone (28 de ani)

Trucuri de frumusețe de la actrițe celebre

Câștigătoarea Oscarului de anul acesta pentru actriță în rol principal („La La Land”) are tenul sensibil și spune că își găsește destul de greu creme potrivite. Unul dintre secretele ei de frumusețe este uleiul din semințe de struguri pe care-l folosește în loc de cremă hidratantă.

Nicole Kidman (49 de ani)

Trucuri de frumusețe de la actrițe celebre

„Dacă ai părul roșcat, clătește-l cu suc de merișoare! Dacă ai părul blond, clătește-l cu puțină șampanie!” Va arăta senzațional! Sunt două dintre trucurile de frumusețe despre care Nicole Kidman a vorbit adesea în interviuri.

Foto: Hepta

Citește și – Cum a slăbit Emma Stone 5 kilograme pentru rolul din „La La Land”