Creșterea rapidă a părului, posibilă cu apa de orez

Adio, păr scurt! Acest tratament naturist accelerează creșterea părului, astfel că nu vei mai fi nevoită să aștepți luni sau ani în șir ca să ai cosițele mult visate. Pregătește-te să își schimbi rutina de îngrijire, dacă îți dorești creșterea rapidă a părului.

După șamponare, masează-ți scalpul cu apă de orez, folosind mișcări blânde, apoi umezește-ți părul, de la rădăcină până la vârfuri. Lasă să acționeze 5-10 minute, apoi clătește bine cu apă călâie.

Beneficiile apei de orez pentru păr: stimulează dezvoltarea foliculilor, întărește rădăcinile, îmbunătățește circulația la nivelul scalpului, conferă strălucire și volum. Ce ți-ai putea dori mai mult?

Este un truc eficient, dar și ieftin, în comparație cu produsele cosmetice scumpe care promit multe, dar reușesc puține! Poți prepara acasă apă de orez: pune o mână de orez într-o oală cu apă (de preferat o cantitate mai mare de apă, pentru că orezul absoarbe multă apă), lasă la fiert amestecul, apoi strecoară-l bine, lasă-l să se răcească și depozitează-l la frigider, dar nu mai mult de 4 zile.

Desigur, poți adăuga în acest amestec câteva picături de ulei de argan sau de rozmarin, care hidratează în profunzime cuticula, tratează firedele despicate și stimulează creșterea rapidă a părului.