Focus pe buze

Uneori este suficientă puțină culoare pe chip pentru a-ți reîmprospăta lookul. Dacă ne referim doar la buze, ai de ales între o multitudine de produse: rujuri, glossuri, creioane de buze, iar cel mai adesea, selecția se rezumă doar la găsirea culorii preferate. Însă nu o vei alege pe cea folosită în sezonul rece, nu? E momentul pentru fuchsia, corai, portocaliu! De asemenea, ține cont și de textură. Vara, buzele au tendința de a se usca mai ușor, așadar caută un produs care să hidrateze.

Tenul impecabil

Protecția solară nu este un moft! Alege un fond de ten care să aibă, de preferință, SPF30, și astfel atingi două puncte deodată. Textura trebuie să fie una lejeră, care să intre ușor în piele, iar dacă rezistă și la transfer, e clar că e ceea ce îți trebuie pentru machiajul de vară!

Ochii, în centrul atenției

Nu pierde mult timp în fața oglinzii pentru un machiaj studiat. O culoare discretă sau un eyeliner, cu o mascara aplicată la final, îți va pune privirea în evidență instant. Te-ai obișnuit să folosești creionul negru? Renunță, cel puțin pe perioada lunilor de vară, și optează pentru ceva mai vesel.

Sursa foto: Shutterstock