Vestea bună este că, folosind câteva ingrediente pe care le ai prin casă, le poți estompa rapid și aproape fără efort. Vedeta acestei perioade este, cu siguranță, hidratanta miere de albine, pe care o poți folosi în numeroase combinații de măști faciale. Noi am ales trei dintre cele mai simple și la îndemână combinații.

Banane și miere de albine

Dacă ai tenul gras, predispus la acnee, amestecă o jumătate de banană, cu două linguri de miere și o jumătate de linguriță de scorțișoară. Această combinație îți oferă, pe de o parte, substanțe antioxidante care combat acneea, și, pe de pe altă parte, hidratare. Las-o pentru 10-15 minute pe față, apoi clătește cu apă caldă.

Miere de albine și scorțișoară

Cu o jumătate de ceașcă de miere, un sfert de ceașcă de bicarbonat de sodiu și două linguri de scorțișoară pregătești o mască-minune pentru tenul tău. Îl va curăța, hidrata și va curăța porii, lăsându-l să respire în voie. Lasă masca pe față 15-20 de minute.

Miere de albine și lămâie

Combină zeama de la o jumătate de lămâie cu două lingurițe de miere. Lasă amestecul să acționeze 15-20 de minute, apoi clătește cu apă caldă. Lămâia va oferi luminozitate pielii și, în cazul în care ai și coșuri, le va usca.

Sursa foto: 123rf.com