Din caise

Alege trei-patru caise coapte, scufundă-le pentru câteva zeci de secunde în apă fiartă, pentru a le curăța mai ușor de coajă și scoate sâmburii. Pasează pulpa, adaugă câteva picături de ulei de măsline (dacă ai tenul uscat) sau zeamă de lămâie (dacă ai tenul gras), apoi aplică amestecul pe față și bucură-te circa 15-20 de minute de aromaterapie. Pielea ta va fi mai netedă și împrospătată.

Din pepene roșu

Dacă ai tenul uscat, profită de două ingrediente la îndemână în această perioadă: pepenele roșu și mierea de albine. Ai nevoie de o lingură de suc de pepene roșu și de una de miere de albine. Amestecă-le, lasă să acționeze timp de 20 de minute, apoi curăță fața cu apă caldă și bucură-te de un ten proaspăt hidratat!

Din struguri

Strugurii sunt adevărate comori de ingrediente benefice pentru ten: vitamine, fibre, minerale și, foarte important, resveratrol, un antioxidant-vedetă pentru însănătoșirea sistemului imunitar. Alege câteva boabe de struguri, zdrobește-le într-un bol și lasă amestecul în frigider timp de câteva ore. Apoi întinde-l pe față și relaxează-te circa 15 minute, apoi clătește cu apă din abundență.

Sursa foto- Foter.com