Odată cu schimbarea anotimpului, vin schimbările și în rutina de îngrijire atât a corpului, cât și a tenului. Mărim factorul de protecție solară. Ne exfoliem pielea mai des. Înlocuim cremele foarte dense cu produse mult mai fluide, care intră repede în piele. Printre aceste produsese se numără și serumurile faciale. Dacă până acum nu ai folosit sau nu știi prea multe despre ele, citește tot ce trebuie să știi despre serumurile faciale.

Citește și: Cum alegi corect o cremă antirid?

Tot ce trebuie să știi despre serumurile faciale: Ce sunt cu adevărat serumurile faciale?

Serumurile faciale reprezintă un tip de produs fluid, cu absorbție rapidă cu o concentrație mare de un ingredient activ specific. Conține antioxidanți, cum ar fi vitaminele C sau E, acid glicolic, cofeină. De asemenea, majoritatea nu au în compoziție ulei, ci conțin aproximativ 90% apă. Astfel, nu lasă o peliculă grasă după aplicare.

Tot ce trebuie să știi despre serumurile faciale: Cum îl poți include în rutina ta de îngrijire a tenului?

Serumurile faciale se folosesc după curățarea tenului, înainte de a aplica orice cremă, fond de ten sau protecție solară. Întotdeauna, aplică mai întâi produsele fluide, apoi cele mai dense. Serumul se poate utiliza atât dimineața, cât și seara, înainte de culcare. Noatea are gradul cel mai înalt de eficacitate, datorită abilității celulelor de a se reface în această perioadă a zilei. De asemenea, nu trebuie să aplici o cantitate mare. O canitate cât un bob de mazăre ar trebui să fie suficientă pentru întreaga față.

Citește și: Iaurt, sana sau chefir? Iată ce trebuie să știi despre ele

Tot ce trebuie să știi despre serumurile faciale: Cele mai eficiente ingrediente pe care ar trebui să le conțină un serum facial

Două dintre cele mai eficiente ingrediente sunt: Pentavitin și Neodermyl.

Pentavitin este un ingredient 100% natural. Este considerat un „magnet” al atragerii și reținerii umidității în piele. Secretul lui vine din faptul că are o structură identică de carbohidrați cu cea a plielii umane. Conține grâu pur și o proporție specială a carbohidraților. Este practic cel mai de durată hidratant al pielii existent la ora actuală! Asigură o hidratare imediată și în profunzime a pielii. Generează un rezervor de hidratare pentru ten, care poate dura până la 72 de ore. După o singură aplicare, pielea devine mai fermă și catifelată, pregătită pentru combaterea oricărui factor extern.

Neodermyl reprezintă o nouă sursă de bio-energie care fortifică pielea. Oferă rezultate echivalente cu injectarea de colagen. Are și un efect de durată. Neodermyl stimulează natural creșterea producției de colagen a celulelor.

Așadar, adaptează rutina de îngrijire a tenului la noul sezon, incluzând serumurile faciale pentru rezultate excelente.

Citește și:

Sursa foto: 123rf.com