Fularul lat


Desfășoară-l cât e de lung și lat și apoi rulează-l de la capete: unul spre stânga, celălalt spre dreapta. După ce s-a răsucit tot, cu ajutorul unui ac și ață coase-l din loc în loc astfel încât să rămână la forma rotundă și răsucită. Îndoaie-l de la jumătate și se va impleti singur. Va fi mai scurt și mai aspru, prinde-l la capete cu elastic de păr și poartă-l peste jachetă sau palton. Dacă țesătura fularului este uni te poți folosi de un elastic prevăzut cu un ciucure, o floare croșetată sau oricare alt accesoriu original.


Căciula împletită


Nu ești adepta moțului de puf care se poartă pe vârful căciulii, dar te-ai plictisit de modelul clasic și tern al variantei mult prea cuminți? Plimbă-te prin toate magazinele de accesorii și caută o broșă care să te inspire, în culoarea ta preferată sau în culoarea ochilor tăi. Ai grijă să aibă o dimensiune de până în cinci centimetri. Așază căciula pe cap și prinde-ți broșa pe margine, musai într-o parte, având grijă să-ți complimenteze profilul și ochii.


Cureaua textilă


Ai o astfel de curea în garderobă, dar nu-și mai găsește locul printre hainele tale? Transformă modelul clasic într-un brâu. Taie catarama, măsoară-ți talia și coase două șnururi la capete. Apoi cu ajutorul unor bile mici de diferite culori și mărimi, coase-le pe marginea curelei de jur-împrejur. Pe partea din mijloc adaugă bucăți de broderii, care din fericire se găsesc în magazine, și nu uita să porți această creație cu o bluză de tip ie albă sau la o bluză într-o singură culoare, pastel.

Copyright: vitalytyagunov / 123RF Stock Photo