Specialistul Mădălina Nițu, trainer ghd România, a realizat un un top al celor mai de succes coafuri pe păr lung. Iată cum arată primele trei locuri.

Păr perfect drept

Top 3 coafuri pe păr lung

„Un păr perfect întins pune în valoare o culoare vibrantă. De aceea, acest tip de look este cel mai de succes și cel mai cerut în rândul femeilor”, spune Mădălina Nițu. Nu uita că atunci când îți întinzi părul, dacă folosești placa, ai nevoie neapărat de un produs cu protecție termică. Această regulă este valabilă înainte de folosirea oricărui instrument de coafat cu aport de căldură.

Citește și – Ce trebuie să știi când folosești placa de păr

Top 3 coafuri pe păr lung – Beach Waves

Top 3 coafuri pe păr lung

„Fie vară, fie toamnă sau iarnă, noi, femeile, vrem să fim romantice și cât mai feminine. Iar buclele au acest atu. Se potrivesc oricărui tip de păr și oricărei vârste. Fă în așa fel încât atunci când îți stilizezi buclele, să le păstrezi în mișcare, naturale”, explică specialistul.

Cocuri lejere, cu aspect curgător

Top 3 coafuri pe păr lung

„Părul lung îți permite să mizezi pe cocuri lejere, curgătoare, nonșalante, poziționate în  zona cefei. Dacă vrei un look mai studiat, atunci poți să îi adaugi coafurii tale și câteva împletituri. Vei fi ultra-feminină și vei avea un look relaxat, dar cool!”, menționează Mădălina Nițu.

La ce trebuie să fii atentă când te coafezi

  • Folosește produse de styling create pentru tipul tău de păr și nevoile acestuia!
  • Nu folosi prea multe produse și nici cantități prea mari, deoarece riști să încarci părul și acesta să-și piardă strălucirea naturală!
  • Ține cont de forma feței și de vârsta pe care o ai!

Foro: 123rf

Citește și – 5 coafuri de vedete pe care le poți încerca și tu