Optează pentru câteva ținute care să te pună în valoare. Lasă-te cuprinsă de energie și adoptă o atitudine romantică și visătoare. Până la urmă, despre asta este februarie – despre iubire!

Citește și: Top produse vestimentare pe care să le cumperi la reduceri. Sfatul designerului

Ținute romantice pentru Valentine’s Day: Clasic Chic

Nimic nu este mai clasic ca alăturarea unei cămăși cu o fustă conică. Pe cât de atrăgătoare este această combinație, pe atât de ușor este să o porți dar, mai ales, să o asortezi. Optează pentru o cămașă în tendințe, care să scoată ținuta din zona stilului clasic, precum un model animal print.

Camașa dreaptă poate fi purtată toată luna, în zeci de combinații reușite. Dacă vrei să porți această ținută la o cină romantică, spre exemplu, asortează cămașa cu fusta conică și vei obține un look senzațional.

Ținute romantice pentru Valentine's Day: Clasic Chic. Nimic nu este mai clasic ca alăturarea unei cămăși cu o fustă conică.

Ținute romantice pentru Valentine’s Day: Clasic Chic. Nimic nu este mai clasic ca alăturarea unei cămăși cu o fustă conică.

 

 

 

Citește și: 5 locuri romantice unde să petreci Valentine’s Day

Ținute romantice pentru Valentine’s Day: Rochia roșie

Rochia roșie este piesa care nu trebuie să lipsească din garderobă în luna februarie. Poți face senzație cu ea și în luna martie. Pregătește-te să o porți cât de des.

Optează pentru o rochie versatilă, pe care să o porți la birou, la întâlnirea cu colegii sau la o întâlnire cu partenerul tău, în funcție de cum o accesorizezi și de machiajul pe care alegi să îl porți.

Rochia dreaptă din triplu voal, cu mâneci trei sferturi din dantelă spartă, este ideală pentru această perioadă a anului, reușind să acopere cu succes toate punctele cheie ale unei rochii speciale.

O poți purta cu tocuri înalte argintii pentru ieșirile în oraș sau cu dresuri mate negre atunci când vrei să o porți la birou.

Ținute romantice pentru Valentine's Day: Rochia roșie

Ținute romantice pentru Valentine’s Day: Rochia roșie

Citește și: City break cu persoana iubită la Roma. Obiective de neratat

Ținute romantice pentru Valentine’s Day: Confortabil și relaxat

Dacă stilul tău este unul relaxat, nu trebuie să schimbi nimic! Lasă ținutele pe care le adopți să te descrie și optează pentru item-uri în care te simți bine.

Pune accentul pe confortabil, dar adoptă un stil în trend. Alege o bluză interesantă cu imprime grafic și culori strălucitoare. Poart-o cu perechea favorită de jeans, colanți sau pantaloni.

Acum poate te-ai hotărât ce vei purta de Valentine’s Day. Totuși, indiferent de ținutele din această lună, atitudinea ta este cea care contează. Dă-ți voie să te simți frumoasă, în timp ce te lași iubită și răsfățată.

Ținute romantice pentru Valentine's Day: Confortabil și relaxat

Ținute romantice pentru Valentine’s Day: Confortabil și relaxat

Citește și:

Sursa foto: 123rf.com, Hermosa

Vezi si cele mai frumoase mesaje de Valentine’s Day