• Detaliile care fac diferența…

Ținuta se compune din mai multe elemente, inclusiv din cele care nu sunt vizibile..publicului! Cel mai bun truc pentru femeile plinuțe care vor să pară mai subțiri este să folosească ținută modelatoare. Fiind realizată din materiale speciale, aceasta va conferi aspectul slim pe care, probabil, orice femei dorește să îl obțină.

  • Accentuează tot ce ai mai frumos!

Poate că vrei să îți ascunzi burtica sau coapsele, dar suntem foarte siguri că ai și foarte multe părți ale corpului de care te mândrești și pe care ți-ai dori să le pui în valoare. Bustul sau talia pot fi foarte ușor marcate prin intermediul centurilor și al pieselor vestimentare care accentuează aceste zone. De exemplu, alege rochii tip empire, cu bandă sub bust și cu decolteu în V și vei vedea cum kilogramele tale au dispărut ca prin minune!

  • Crează-ți mixul de culori care te avantajează

Știm, probabil te aștepți să-ți spunem că negrul este asul din mâneca oricărei femei plinuțe. Sigur că această non culoare este o opțiune bună care te scapă de kilogramele nedorite cât ai bate din palme, dar secretul este altul dacă îți dorești să porți și ținute colorate. Cheia este să pui culorile tale în acele zone ale corpului pe care vrei să le pui în evidență (ex: bustul, deci vei alege o bluză mai extravagantă) și să folosește culori închise pentru cele de la care vrei să distragi atenția!

  • Poartă accesorii..”pe măsură”!

Dacă te numeri printre reprezentantele cu forme apetisante, atunci ai nevoie ca și accesoriile tale să fie pe ”măsură”! Poartă genți supradimensionate, coliere și brățări XXL, dar asortează-le pe toate astfel încât să nu pară că te-ai împodobit prea mult!

  • Ține cont de regula proporțiilor

Nu te gândi că, dacă ești mai plinuță și porți haine foarte largi vei obține un efect vizual de excepție! Din contră, este important să ții cont de regula proporțiilor și să optezi pentru haine care îți vin lejer. Extremele nu sunt recomandate, deci nu te sfătuim nici să alegi piese vesimentare mai mari, dar nici mai strâmte. De asemenea, ai grijă și la forma hainelor pe care le îmbraci. O jachetă tip bomber, care capată proporții oarecum rotunjite, prin natura croiului său, te va face și pe tine să arăți la fel!

sursa foto: http://cdn.pixabay.com/photo/2017/09/07/14/21/attractive-2725452_960_720