Luna decembrie este o perioadă în care fiecare femeie își împarte timpul între cumpărăturile casnice, cadouri și alegerea ținutelor potrivite pentru evenimentele ce vor urma. În ceea ce privește ultima activitate, poate deveni o decizie mai puțin ușoară având atât de multe variante și opțiuni la dispoziție. În acest sens, designerul Luminița Staicu, vine cu o listă de 4 ținute de party pe care să le porți la 3 evenimente diferite. Garantăm că vei avea o apariție de neuitat.

Citește și: Dress code cocktail. Ce înseamnă ținuta de cocktail și 11 sfaturi să nu dai greș când o alegi!

1. Ținute de party. Ce porți la o petrecere în familie

Începem seria cu o ținută extrem de elegantă, dar de efect. Rochia neagră va fi întotdeauna o opțiune sigură pentru orice tip de petrecere, mai ales pentru cea în familie. Vei exprima delicatețe, feminitate și rafinament, atribute pe care orice femeie și le-ar dori să le insufle. Rochia neagră cu auriu este ideală într-un context festiv și elegant. Mânecile lungi ușor bufante, cu decupaje aduc croiul clasic în actualitate, iar inserțiile aurii oferă originalitate întregului outfit. Adaugă o pereche de sandale negre cu toc subțire, iar look-ul tău va fi complet.

Ținute de party. Ce porți la o petrecere în familie - Rochia neagră clasică

2. Ținute de party. Ce porți la o petrecere la birou

Petrecerile de la birou sunt întotdeauna un bun prilej de a trece de la ținutele office de zi cu zi la cele festive, deosebite. Cu toate acestea, nu este recomandat să alegi culori puternice sau croieli îndrăznețe. Mizează pe o singură piesă vestimentară care iese în evidență și combin-o cu altele simple, clasice. De exemplu, printre ținutele pentru un party la birou sacoul poate fi piesa de rezistență. Nu alege unul obișnuit, ci unul cu un imprimeul deosebit. Împreună cu accentuarea taliei cu ajutorul curelei, acesta transformă un sacou banal în piesa vestimentară care va atarage toate privirile. Poartă-l împreună cu o pereche de pantaloni negri drepți cu talie lată și o pereche de pantofi stiletto în aceeași nuanță și esti gata de petrecere!

Ținute de party. Ce porți la o petrecere la birou: Sacou cu model și pantaloni cu talie înaltă

3. Ținute de party. Ce porți la o petrecere cu prietenii

Dacă vorbim despre petrecerile alături de prieteni, aici, ținutele devin mai ușor de ales. Ai o paletă mai largă de culori, dar și de croieli. Dacă ești o femeie cu o personalitate puternică, efervescentă căreia nu îi este frică să experimenteze noi stiluri vestimentare, alege o rochie de o culoare puternică, dintr-un material sclipitor și un  croi mulat. Această rochie va atrage toată atenția.

Ținute de party. Ce porți la o petrecere alături de prieteni: Rochie sexy

Dacă nu te simți confortabil într-o ținută de party ca rochia mulată, poți opta pentru un top cu un umăr gol. Alege o croială asimetrică, în tendințe, ce va capta toată atenția atât prin modelul deosebit, dar și prin imprimeul festiv.

Ținute de party. Ce porți la o petrecere alături de prieteni: Bluza asimetrică

Ținute de party. Ce porți la o petrecere alături de prieteni: Bluza asimetrică

Indiferent că participi la party-ul organizat de firma la care lucrezi, de familie, acasă cu prieteni…trebuie să arăți impecabil! Așadar, ținând cont de sfaturile de mai sus, vei avea o apariție de neuitat.

Sursa foto: Hermosa.ro, 123rf.com