Din când în când, o mică schimbare, mai ales la capitolul machiaj, este bine-venită. Iar dacă nu știi cu ce să începi, inspiră-te din tendințele acestei toamnei.

Între natural și puternic

Pe de o parte, poți crea un machiaj natural, care să îți pună în valoare frumusețea în stare pură, pe de altă parte, te poți juca cu nuanțele puternice, care să te ajute să construiești un machiaj cu personalitate. Ambele cer atenție la detalii, o aplicare fără cusur a fondului de ten, după ce ai pregătit în prealabil tenul cu ajutorul unei creme, și corectarea oricărei urme de imperfecțiune. Dacă până acum doar ai făcut cunoștință, din când în când, cu eyelinerul, este timpul să vă împrieteniți pe termen lung. Ochii conturați rămân în continuare la modă!

Buzele în prim-plan

Pune culorile clasice pe pauză, chiar dacă ți se pare că altceva în afară de roșu-aprins nu ți se potrivește. Încearcă nuanțele mai închise, în culorile vinului – sigur vei găsi culoarea care să facă echipă bună cu machiajul ochilor și al tenului.

Sprâncene bine definite

Acest lucru nu înseamnă doar ca acestea să fie pensate cu regularitate, ci și conturate cu un fard sau un creion de sprâncene potrivit – culoarea să fie o nuanță mai deschisă decât cea naturală. Periază sprâncenele, creează, cu ajutorul fardului sau al creionului, linii scurte, orientate la 45 de grade, apoi periază din nou, pentru ca uniformiza totul.

Sursa foto: 123RF.com