Ți se pare că nu arăți destul de bine, că toată lumea va privi fix spre zonele tale problemă, că va comenta aspectul de piele de portocală de pe coapse? Ți se pare că mușchii picioarelor sau cei ai abdomenului nu sunt suficient de fermi, că șezutul nu e destul de bombat? Cat de mult greșești!

Probabil știi că există probleme mult mai mari, dar adesea uiți asta.

Leah Washington este o tânără australiancă frumoasă, în vârstă de 21 de ani. Un accident într-un parc de distracții din Marbella a lăsat-o, însă, în 2015, când avea doar 19 ani, fără jumătate dintr-un picior.


Inutil de spus cât de greu i-a fost să se dezbrace în costum de baie, la doi ani distanță după ce piciorul i-a fost amputat.

BEACH DAY! ?

A post shared by leah washington (@leahwashy) on

”Nu-ți face griji legat de ceea ce cred alți oameni. E lipsit de relevanța”

”Nu-ți face griji legat de ceea ce cred alți oameni. E lipsit de relevanța”, e sfatul tinerei către oricine crede că are o problemă legată de aspectul fizic.

După mult zbucium, lacrimi și ”de ce?-uri” rostite în van, retoric, a găsit curajul să vrea să își trăiască viața mai departe, chiar dacă unii ar spune despre ea că nu e întreagă.

?✨??

A post shared by leah washington (@leahwashy) on

”După accident, încrederea în mine a fost cea mai mare dintre problemele mele”, recunoaște tânăra. ”Corpul și viața mi s-au schimbat pentru totdeauna și încă încerc să mă obișnuiesc cu situația” mai povestește Leah.

”Să merg în vacanță și să port costum din două piese în fața atâtor oameni era una dintre cele mai mai mari temeri ale mele, însă acum încep să mă simt încrezătoare în pielea mea (și în bikini!) și să realizez că fiecare individ arată minunat în felul său”, a scris Leah pe o rețea de socializare. Toți cei care i-au dat ”like” o consideră o sursă de inspirație. Și pe bună dreptate!

?✨??

A post shared by leah washington (@leahwashy) on

Foto: Instagram

Citește și: