De la pleoape strălucitoare până la buze rozalii, aceste idei creative nu trebuie lipsească din opțiunile tale pentru începutul de an. Andreea Hâş, make-up artist la BottegaVerde.ro, a făcut o selecție a celor mai populare tendințe pe care le poți purta anul următor, adaptându-le ocaziilor și momentelor zilei.

Buze naturale

Totul este despre naturaleţe, prospeţime şi tinereţe, iar aceste lucruri nu pot fi subliniate mai bine decât prin păstrarea lor atunci când alegi un make-up. Optează pentru buze cât mai naturale. Dacă vara lui 2016 a fost o reinterpretare a anilor ’90, vara lui 2017 va fi despre anii ’80. Combină buzele naturale cu farduri de pleoape în nuanțe de piersică, pentru un aspect lejer şi lipsit de imperfecţiuni.

Ochi conturați

Clasicul cat-eye nu se demodează, dar se simplifică: este suficientă o linie trasată la baza colțului extern al ochiului care doar îl alungeşte. „Alege acest tip de make-up dacă vrei să ai un look jucăuş şi îndrăzneţ în acelaşi timp. Linia grafică nu mai trebuie să fie perfectă”, afirmă Andreea. Poţi opta pentru aceste idei şi pentru petrecerea de Revelion, iar pentru mai multă îndrăzneală încearcă linia neagră cat-eye, suprarealistă, care să îmbrace pleoapa superioară.

Tendințele în machiaj și…Sprâncene groase

Această tendință continua să se păstreze şi să se accentueze de la sezon la sezon. Conturarea sprâncenelor în exces este expirată, dar menţinerea lor într-o formă cât mai naturală, îţi va evidenţia trăsăturile chipului.

Machiajul natural

Poţi obţine acel aspect de piele perfectă și fără să îţi acoperi întreaga faţă cu fond de ten. Uneori este suficient să folosești doar anticearcăn în zonele necesare, ca de exemplu în zona nasului şi sub ochi, în rest lasă pielea să respire, alegând doar de o cremă hidratantă.

Tendințele în machiaj ne recoamndă buze excentrice

Îndrăzneşte să îţi evidenţiezi buzele cu nuanţe de roz sau mov şi nu uita sclipiciul acasă! Trebuie să străluceşti, iar buzele tale pot căpăta o aură magică cu o sigură atingere.