10 sfaturi pentru a obține mult dorita talie de viespe

Nu mai mânca seara. Organismul are nevoie de o perioadă de repaos, iar tu dacă îi furnizezi mereu combustibil, nu are posibilitatea să-l ardă și să-l transforme în energie.
Achiziționează-ți un corset pe care să-l porți prin casă. Specialiștii spun că ajută. Purtarea lui timp îndelungat micșorează circumferința prin presiunea asupra țesutului adipos
.
Poartă haine cambrate cu talie marcată. Curelele sau centurile te ajută să pari mai subțire în talie.
În fiecare dimineața și seară încearcă să-ți faci un program de exerciții fizice. Când topești grăsimea,  se diminuează și colăceii din jurul burții.
Poartă pantaloni cu talie înaltă.
Fă-ți un masaj în fiecare dimineața și seară cu o cremă anticelulitică. Prin masaj se dispersează celulele blocate de grăsime și toxine.
Poartă pe de dedesubtul ținutelor de zi lenjerie modelatoare. Îți oferă un aspect plăcut taliei și coapselor.
Ferește-te de bluzele lălâi, cu două numere mai mari. În haine largi arăți de parcă ai ceva de ascuns.
Oricât de mult te atrag hainele care-ți dezvăluie o talie subțire, nu exagera cu croiala mult prea mulată. Efectul este contrar. Când stai jos pe scaun, datorită poziției, depunerile de grăsime se adună și se acumulează în zona burții.
Dacă știi că o talie subțire te face să te simți frumoasă și atrăgătoare, de ce exagerezi cu dulciurile? De ce încă mai bei sucuri acidulate?
Bluzele cu volum în partea de sus, cu ajutorul unei curele, subțiază talia.
Dacă vrei să pari mai slabă, uite ce model de pantaloni trebuie să porți!

 

Copyright: tonobalaguer / 123RF Stock Photo