Categoric, hainele din acest registru nu sunt pentru toate doamnele… Nu e un simplu stil casual care se pretează la orice şi în aproape orice moment al zilei. Pantalonii aceia kaki, largi, cu talie înaltă, şi cu multiple buzunare multifuncţionale nu sunt un element cu care să te simţi răpitoare şi elegantă. Probabil că multe dintre voi chiar nu aţi purtat niciodată culoarea aceea verde vânătoresc cu accente sălbatice. Tocmai de aceea am ales astăzi acest subiect.
Stilul safari conţine un număr redus de piese vestimentare, simple, rudimentare şi nesofisticate care pot fi purtate musai în excursii tematice, la munte, în plimbări montane, căţărări şi prin aventuri exotice. Ceea ce, am putea crede, că avem de-a face cu o vestimentaţie de nişă. Dacă în întregime ţinuta este de acest gen, categoric eşti pe picior de plecare într-o tabără şi ai borseta, aparatul foto şi rucsacul în spate. Dacă, pur şi simplu, îţi place să porţi un tricou simplu kaki, o pereche de pantaloni stil capri şi nişte espadrile bej, nu înseamnă că eşti pregătită să explorezi jungla africană!
Acest stil trădează un spirit aventuros, liber, fără încorsetări dictate de cutumele sociale şi spune despre tine că te îmbraci aşa cum simţi. Pentru că avem de-a face cu un stil mai lejer, mai practic şi mai comod chiar şi decât multdisputatul stil sport.
Pentru că dacă eşti genul safari poţi purta o mulţime de accesorii şic, cum sunt multiplele brăţări, ochelari cool, un rucsac super-trendy şi o şapcă cu un logo care să te reprezinte. Dar aici intrăm pe un alt tronson… care se numeşte urban-safari.

Sursa foto: 123rf.com