Ce spun stiliștii despre tunsorile bob și pixie

„În linii drepte (pentru a oferi tunsorii greutate) sau texturate, tunsorile bob sunt maleabile, ușor de întreținut și se potrivesc oricui, indiferent de tipul părului sau de fizionomia feței. Fie că optezi pentru un bob lung clasic (Lob), o variantă asimetrică, texturată sau una cu breton, bobul este cu siguranță coafura momentului”, spune Bogdan Mirică, Trainer Londa Professional România.

Citește și – Cum să te tunzi în funcție de tipul tău de păr

Tunsorile pixie se stilizează extrem de ușor și se adresează atât persoanelor care își doresc un look natural, cât și celor care vor cu orice preț să facă o declarație de stil.

Stiliștii recomandă tunsorile bob și pixie pentru 2019

Astfel, câteva șuvițe intens colorate, o cărare neregulată și un styling mai dezordonat pot scoate la suprafață orice spirit rebel.

Ce culori de păr se poartă anul acesta?

Unicitatea fiecărei femei are nevoie să iasă în evidență. Poți face acest lucru apelând la forme de exprimare care vorbesc despre modul tău de a fi. Parul este una dintre ele. De la tunsoare până la culoare și styling, acesta oferă posibilitatea evidențierii atât a celor mai frumoase trăsături, cât și a personalității tale.

„Nuanțele de blond pastel reprezintă vedetele anului 2019, dar cu un plus de culoare”, spune hair stilistul Gabriel Ilie. „De partea opusă putem vorbi despre culori vibrante, spre cele intense precum neon, de tipul galben, verde, magenta, albastru. Însă nu scoatem din discuție nici culorile naturale ce oferă părului personalitate doar prin contactul cu vopseaua. Indiferent de culoarea aleasă, aceasta trebuie să fie în armonie atât cu look-ul final cât și cu atitudinea celei care o poartă”, adaugă stilistul.

Foto: 123rf

Citește și – Cum îngrijești corect părul vopsit?