Cumpără
Haine pentru sezonul rece din materiale de calitate: lână, mohair, cașmir. Te sfătuiesc să investești în pulovere, veste, și șaluri stil poncho.
Paltoane și pardesie. Nu le vei găsi nicicând pe parcursul anului la prețul minim expus la reducerile de început de an. Se știe că aceste articole vestimentare sunt o investiție pe termen lung și de regulă, nu sunt foarte ieftine. În plus, durata lor de viață poate fi extrem de mare dacă sunt îngrijite și curățate.
Sacouri clasice. Sunt adevărate ever-green-uri, în sensul că nu pot fi așa de ușor detronate de pe podiumul modei.
Căciulă și fular. Nu te gândi că mâine poimâine vine mărțișorul, gândește-te că la sfârșitul toamnei din acest an tu vei fi pregătită.
Lenjerie de corp. Nu ai niciodată îndeajuns, nu-i așa?

Nu cumpăra
Bluze, bluzițe banale și insipide cu logo-uri încărcate de platitudini obositoare.
Tricouri din colecția 2014-2015. Oricât ai fi de slab informată în privința tendințelor, nu trebuie să cazi în capcana lipsei de orientare stilistică. Un tricou două în culorile anului și cu o croială modernă nu au făcut rău nimănui. Așa că așteaptă să vezi ce surprize vom găsi în magazine la sfârșitul primăverii.
Fuste scurte cu imprimeuri animal print. Greu de gestionat acest trend de inspirație jungle. Eu zic să-l lăsăm pe seama tineretului de 20 de ani să-și bată capul cu el…
Haine în culori marsala, cărămizii-burgundii. S-au purtat anul trecut și dacă exagerezi cu această culoare vei da impresia unei lentori în reacții pe piața modei.
Blugii mult prea rupți și sfâșiați pe tot piciorul, de sus până jos. Fără comentarii.

Sursa foto:123rf.com