1.Poșeta și pantofii trebuie să fie de înaltă calitate, preferabil din piele, obligatoriu impecabil finisate și lucrate.
2. O haină de firmă nu e o condiție sine qua non pentru a arăta super-trendy. Construiește-ți un stil personal și lucrează la el aproape zilnic iar în garderoba ta nu trebuie să se vadă ce se poartă, ci să te vezi și intuiești pe tine. Sensibilitățile și vibrațiile tale. Melancoliile și nostalgiile tale.
3. Învață să te uiți pe etichetele hainelor atunci când le cumperi. Acolo afli informații despre țesatură. Sau mai bine întoarce produsul pe dos și uită-te la finisaje. Dacă vezi ațe ieșite, netăiate, cusătura de tighel strâmbă și culori incerte, numără până la trei și pune produsul inapoi pe raft.
4. Nu-ți cumpăra haine în neștire. Rezumă-te la câteva dar de o calitate ireproșabilă, fie ele și mai scumpe în detrimentul unor prostii care îți vor da un aspect neglijent.
Apropo de neglijent… ținuta neglijentă poate fi cool atunci când e studiată. Trădează un spirit liber și lipsit de inhibiții. Un caracter rebel. Dar asta nu e pentru oricine. Așa că nu te apuca să-ți tai jeanșii cu foarfeca doar pentru că vrei sa încerci stilul boyfriend.
5. Investește într-un fier de călcat performant. Cu aburi, cu protecție pentru mătăsuri, lână, cașmir. Trebuie să știi că banalul fier de călcat pune serios umărul la imaginea ta.

Sursa foto: 123rf.com