Apă cu lămâie dimineața

Înainte de micul dejun, Gwyneth Paltrow recomandă să se bea un pahar cu apă cu lămâie. Băută pe stomacul gol, apa cu lămăie îmbunătățește digestia, te scapă de constipație și îți pune metabolismul în funcțiune. Este o metodă care dă rezultate și atunci când vrei să slăbești.

Secrete de frumusețe de la actrița Gwyneth Paltrow

Exerciții fizice

„Nu e vorba de gene bune, noroc sau trucuri magice pentru felul cum arăt”, spune Gwyneth Paltrow într-un interviu. E vorba despre fitness, exerciții fizice făcute constant. Sportul ca stil de viață i-a adus actriței un corp tonifiat și zvelt, de adolescentă.

Alimentația

Secretul unui ten luminos și fresh este alimentația. Actrița nu ține diete drastice, dar a eliminat din alimentație glutenul, zahărul și alimentele procesate.

Scapă de pungile de sub ochi!

După o noapte în care ai dormit foarte puțin, poți îndepărta cearcănele sau pungile de sub ochi dacă ții pe această zonă o lingură pe care ai avut-o în frigider. Un truc foarte bun, care nu costă niciun leu.

Ulei de argan

Uleiul de argan este unul dintre secretele ei de frumusețe. Îl folosește pentru corp, aplicat după duș, în loc de cremă hidratantă. Dacă apelezi la acest truc, lasă uleiul să pătrundă perfect în corp și apoi îmbracă-te.

Foto: Hepta

Citește și – Trucuri de frumusețe de la actrițe celebre de la Hollywood