Știm deja că tendințele modei sunt ciclice. Și că tot ce apare nou anul acesta a mai fost în atenția designerilor și acum șapte ani, și acum zece și în urmă cu 25 de ani. Micile tușe și adăugiri fac diferența între perioade. Anul acesta se poartă volumele, dar dacă te uiți peste pozele mamei de la sfârșitul anilor 70 vei vedea același model de bluză, un pic mai simplu și mai… fără personalitaea efervescentă din sec. XXI.

Fusta plisată făcea furori cândva. A intrat într-un con de umbră în anii 90, iar de trei ani încoace este de nelipsit printre piesele de rezistență ale garderobei.

Și dacă bluzele au mâneci bufante, talia nu este neglijată. Corsetul și pliurile ce se cambrează în zona mijlocului sunt la mare căutare printre fashioniste.

Cămașa albă s-a reinventat anul acesta în fel și chip. Nicicând această piesă versatilă nu a fost mai vedetă ca în acest sezon. Se potrivește atât de lejer și fără efort la jeans și pantaloni din in. La fuste plisate sau sarafan cu bretele. O purtăm cu drag și o accesorizăm minimalist. Parcă n-am vrea să stricăm puritatea albului și finisările sofisticate ale tiparului.

Uite câteva trucuri pe care trebui să le știi dacă nu mai vrei să se rupă blugii între picioare!

 

Copyright: edwardderule / 123RF Stock Photo