De fapt, ce nu poți face când vine vorba despre îngrijirea pielii și a părului sau despre machiaj? Nu te arunca la lucruri mari – schimbările mici sunt cele care reușesc, de cele mai multe ori, să-ți pună repede în valoare frumusețea naturală.

Riduri noi?

Ridurile sunt principala problemă a tenurilor aflate la maturitate. Nu le poți elimina, însă poți îngriji pielea cu produse naturale, care să hidrateze tenul și să estomeze dungile enervante de pe chip. Combină un gălbenuș, o lingură de miere, una de ulei de măsline și două de ulei de cocos. Amestecă bine, apoi aplică pe ten, prin mișcări circulare. Pasta rămasă poate fi păstrată la frigider și utilizată a doua zi.

Aș vrea să mă tund…

Când simți că este timpul pentru o schimbare, cel mai adesea te duci la salon și te tunzi. Dar tunsul nu trebuie să însemne doar o scurtare a părului. Consultă-te cu hairstylistul și îndrăznește să aduci ceva nou coafurii tale: poate o culoare nouă, o altă tunsoare sau, de ce nu, un breton. Dacă nu-ți place rezultatul, poți oricând folosi accesoriile de păr pentru a masca nereușita și vei ști ce să eviți data viitoare.

O privire adâncă

Cu ajutorul machiajului, poți corecta numeroase trăsături de care nu ești mulțumită. Ai vrea să ai ochii mai mari și o privire mai pătrunzătoare? Asigură-te că cel mai înalt punct al fardului de pleoape este plasat chiar deasupra și sub pupilă. Aplică fard de pleoape de jur împrejurul ochilor și machiază inclusiv colțurile interioare și exterioare ale ochilor. Pentru un machiaj care să-ți pună ochii în valoare, folosește culori puternice, de vară.

Copyright: carther / 123RF Stock Photo