Chiar dacă soarele dogorește și simți că te topești asta nu înseamnă că trebuie să uiți de stil și eleganță. Poartă accesoriile cheie ale acestui sezon și vei fi un exemplu pentru toate femeile stilate!

Fii o divă
Ai aflat ce model de ochelari a revenit în forță vara aceasta? Acea minunată ramă de care noi am fost mereu îndrăgostite în secret: cat-eye, ochi senzuali și sexy de pisică. Mici, delicați, cu o tușă vintage, acești ochelari de soare sunt cea mai frumoasă declarație de stil pe care o poți face, dar și cel mai frumos cadou pentru zona delicată din jurul ochilor. Poartă-i cu încredere și amintește-le celor care nu vor să se despartă de rama tip aviator, câtă prestanță aveau femeile anilor 50 când purtau acești ochelari… cu ramă pisicească.
Fii specială
Un pareo are aproape toată lumea pe plajă. De diferite lungimi, culori, printuri, cu franjuri sau ciucuri… Ceea ce știi tu în plus este să-l înnozi într-o parte pe șold și să prinzi la nod un accesoriu șic: un fluture, o floare, o broșă, ceva amuzant, vesel, cu aer estival, marin, retro, copilăresc, boem. Același lucru poți face și la șlapi: personalizează-i, fă-i unici, dă frâu liber imaginației și arată-le tuturor ce-nseamnă cu adevărat să ieși din tipare.
Fii tu însăți
Care este piesa vestimentară care-ți place în mod deosebit vara? Salopeta lărguță, rochia diafană sau pantalonii capri? Creează cu ajutorul ei acel inconfundabil stil unic și lejer de vacanță. Poartă bijuterii din sfera marină: ancore, scoici, corali. Îți place stilul navy? Îl poți crea atât de ușor! Alb, bleumarin și roșu, în orice combinație, în orice ordine. Ești o romantică incurabilă? Poartă printuri înflorate, pasteluri picturale, accesorii vintage. Definește-ți personalitatea cu ajutorul stilului vestimentar, iar vara este cea mai potrivită perioadă pentru a reuși.

Copyright: ersler / 123RF Stock Photo