Cei patru sunt din Danemarca și nu au împlinit încă 30 de ani. Lenjeria intimă inventată de ei nu trebuie spălată la fel de des ca una normală din simplul motiv că materialul conține argint, despre care se știe că omoară 99,9% dintre bacterii (și mirosuri). De altfel, nu degeaba și NASA folosește argintul pentru a purifica apa astronauților.

Deși ai putea crede că lenea și atât e în spatele acestei invenții, în realitate cei patru sunt preocupați de mediul înconjurător. ”Afacerea noastră este moda sustenabilă. Metoda tradițională – care implică cumpăratul, purtatul, spălatul și aruncatul e o risipă teribilă de resurse, mai ales de apă”, explică Mads Fibiger, CEO și co-fondator al Organic Basics, cum a fost numită compania creată de cei patru.

În plus, lenjeria intimă e realizată 100% din material reciclat (nailon).

Prima colecție de lenjerie intimă a fost lansată anul trecut. Deja Organic Basics se află la a doua colecție, Silvertech 2.0.

În ceea ce privește prețul, un set de două perechi de boxeri pentru bărbați costă 64 de dolari, iar un set de tanga pentru femei – 56 de dolari.

Până acum, compania a vândut circa 200.000 de piese de lenjerie intimă către 50.000 de clienți.

Foto: Organic Basics

Vezi și Uite cum arată prințul-fotomodel, care defilează pentru branduri celebre | GALERIE FOTO

Citește și: