Ești invitată la o nuntă la care trebuie să arăți impecabil și îți dorești o rochie de-a dreptul ravisantă! Ai două variante:

1. Începi din timp pregătirile, îți faci câteva ședințe de make-up înainte și iei la colindat magazinele în căutarea unei rochii spectaculoase.
2. Te inspiri din reviste glamuroase sau… din filme. Cele mai fabuloase rochii au apărut în producții cinematografice și au fost o sursă de idei pentru colecții întregi semnate de designeri cunoscuți.
Îți recomand filmele clasice cu Audrey Hepburn și Elisabeth Taylor dar și recentele producții de la Hollywood unde vei putea găsi scânteia care va declanșa în tine certitudinea că știi cum vrei să arate rochia.

Iată un top al celor mai frumoase rochii din filme care ar putea fi un punct de plecare pentru vestimentația ta:

1. Rochia de gală purtată de personajul Rose/Kate Winslet pe bordul vasului Titanic.
2. Rochia neagră purtată de Meryl Streep în Diavolul se îmbracă de la Prada.
3. Rochia verde purtată de Keira Knightley în Atonement.
4. Rochia neagră purtată de Angelina Jolie în Mr. and Mrs. Smith.
5. Rochia roșie din catifea purtată de Julia Roberts în Pretty Woman.
6. Rochia roz purtată de Jennifer Lopez în Maid în Manhattan.
Dacă vrei să arăți cu adevărat fabulos trebuie să depui ceva efort pentru asta. Șansele să găsești ce vrei din primul magazin unde intri sunt minime. În plus, atunci când ai propria ta viziune pe care o împărtășești și croitoresei care te ajută, vei știi cu siguranță că nu există nici cea mai mică șansa ca cineva de la nuntă să aibă o rochie, dacă nu la fel, măcar asemănătoare.