La mulți ani sănătoși, plini de stil și inspirație…
Așadar, după ce-am terminat cu îndosarierea tuturor momentelor interesante din 2015, a sosit timpul să-i dăm și noului an ceva de lucru la care să rumege în liniște:
În primul rând îl rugăm să fie blând cu noi și să nu ne zdruncine cu evenimente negative neprevăzute. Și ca să revenim la rubrica noastră îi mulțumim că păstrează un echilibru echitabil în ceea ce privește moda. Nu de alta, dar nu suntem chiar pregătite să ne întoarcem la stilul manifest al anilor 60-70, cu fustele indecent de scurte din cel mai imposibil poliester creat vreodată.
Îi mulțumim că anul acesta pentru prima dată în istoria modei, s-au anunțat două culori care vor face legea în modă și design: roz și bleu. Combinațiile dintre aceste două culori nu sunt preferabile, sunt obligatorii.
Tocul pantofilor se îngroașă și se rotunjește. Se va purta până la refuz pielea velur la accesorii (genți și poșete).
Îi mulțumim că s-a domolit trendul absurd al unghiilor cu picturi asortate ținutei. Aleluia!
Atenție la genți: nu foarte mari, nu foarte voluminoase, dar nici mici cât un portofel.
Gata cu colierele statement! Cât mai delicate și mai fine, în jurul gâtului, cu un mic și prețios talisman.
În 2016 fiți cu ochii pe site-urile cu produse unicat, handmade, vintage. Te vor scoate din anonimat și nu vei fi niciodată în pericolul de a da cu ochii de un exemplar identic.
Ne dorim de la noul an să nu aducă moda costumelor de baie tanga.
Îl mai rugăm pe 2016 să reînvie meseria de croitoreasă, atât de folositoare nouă și să găsim reprezentatele profesiei în cât mai multe locuri aproape de casă.
Nu cerem prea mult: doar n-am cerut centre speciale de remaiat dresuri! Ne dorim doar un pic de asistență în universul nostru creator. Iar o croitoreasă este tot ce ne trebuie.
La mulți ani încă o dată!

Sursa foto:123rf.com