Care este ordinea acestora?

1. După prima cafea/ceai de dimineaţă, de la birou, este firesc ca intensitatea culorii rujului să dispară. Reaplică rujul o dată la câteva ore, alternând folosirea acestuia cu un balsam de buze, astfel încât buzele să nu se usuce.

2. Dacă ai un ten gras, e bine să ai la îndemână o pudră translucidă, care să absoarbă excesul de sebum. Aplic-o doar pe zonele care strălucesc mai mult. O altă soluţie ar fi folosirea şerveţelelor speciale, care absorb şi ele surplusul se sebum, fără însă a îndepărta fondul de ten.

3. Dacă fardul de pleoape s-a şters sau s-a adunat neuniform în pliurile pleoapei, tapotează uşor pleoapa cu un şerveţel sau cu un beţişor pentru urechi, din exterior spre interior, pentru a nu murdări faţa. Netezeşte fardul rămas, nu aplica un nou strat, pentru că nu vei face decât să încarci şi mai mult un chip obosit. Acelaşi lucru este valabil şi în cazul în care simţi nevoia să reaplici fondul de ten. O variantă eficientă de reîmprospătare a machiajului este pulverizarea câtorva stropi de apă termală.

4. Eyelinerul s-a estompat? Reconstruieşte dunga cu ajutorul unui fard de pleoape închis la culoare.

5. Înainte de a pleca, la finalul programului, reaplică un strat discret de fard de obraz.

Sursa foto: 123rf.com