Capcane la reducerile de sezon


Nu cumpăra haine reduse care nu au afișat prețul din care s-a făcut discountul. Reducerile anunțate cu… până la -70 % înseamnă că pot fi scăzute chiar și cu -5% din preț. Să cumperi haine din sezoanele trecute cu o reducere insignifiantă nu este un lucru foarte ințelept. Nu cumpăra un lucru care nu-ți vine agâțându-te de speranța că-l duci la croitor să ți-l ajusteze. De foarte puține ori o haină transformată după tiparul original îți va veni ‘mănușă’.


Sfaturi utile


Achiziționează-ți accesorii din piele de bună calitate. Cizme, ghete, botine, chiar dacă gândul îți fuge la pantofi, saboți și sandale. O geantă realizată impecabil, un portofel nou din piele… Aceste lucuri sunt durabile, fiabile și rezistente și oricare ar fi tendințele din modă în următorii ani, o pereche de cizme din piele sau o poșetă office nu se vor demoda prea ușor. Mizează, deci, pe calitate, în defavoarea cantității. Nu te bucura de reduceri ca și cum ar fi chilipiruri, nu uita că prețul redus este… prețul corect!


Cumpărături inutile


Îți place o rochie de seară, e redusă substanțial, ba ai mai și probat-o și-ți vine ca turnată… dar dacă nu vei fi nașă anul acesta, abține-te! Nu cumpăra lucuri pe care știi că nu le porți. Nu cumpăra haine extravagante și sofisticate, alege piese ușor de asortat și ușor de purtat. Sfatul nostru: cumpără-ți de la reduceri un trening nou și o pereche de pantofi sport, un rucsac de munte, un cardigan de toamna, toate la prețuri modice, așa cum e și firesc în această perioadă importantă din an, în ceea ce privește… shoppingul.

Copyright: vadymvdrobot / 123RF Stock Photo