Peste tot sunt reduceri. Și la haine, și la încălțăminte și la accesorii. Totuși, nu este înțelept să cumpărăm doar de dragul prețurilor mici. Uite ce poți cumpăra acum și poți fi sigură că nu se demodează!

Și totuși… ce anume cumpărăm din puzderia de haine aflate la preturi mai mici? Care este cea mai bună investiție acum la final de sezon?
1. Încălțămintea de piele. Nu ai niciodată de ajuns. În plus, tot ce-ai purtat vara aceasta… rămâne purtat, nu mai e nou.
2. Cămașă albă din bumbac sau poplin. Au apărut croiuri noi, modele noi, o altă nuanță de alb. Sunt bine-venite. Le vei purta cu siguranță.
3. Costum de baie. La anul, când va veni sezonul estival, ghici cine o să aibă un costum nou-nouț, fără stres, fără bătăi de cap?
4. Tunică din material lejer. Este piesa care ți-a lipsit vara aceasta, nu-i așa? Dar la anul îți vei lua revanșa. Cumpără acum una de la reduceri și o vei purta vara viitoare.
5. Rochia care ți-a plăcut dar nu ai luat-o pentru că a fost cam scumpă. Cu bugetul personal nu e bine să te joci. Așteaptă, ai răbdare, pândește și acționează.
6. O geantă nouă de plajă. Cea pe care o aveai s-a cam deteriorat la mare, nu-i așa? Și după ce-ai spălat-o parcă nu mai e așa de spectaculoasă? Acum e momentul să refaci acest neajuns. Vara 2017 nu te va prinde pe picior greșit.
7. O fustă de jeans. Nu există să se demodeze acest obiect vestimentar. Se va purta și la anul, și peste cinci ani.
8. Tricouri din bumbac. Când sunt noi sunt superbe. Cât mai multe, cu atât mai bine. Vara e lungă, fierbinte și cu mult soare.
9. Teniși. Încălțămintea sport a reapărut în garderoba ta? Felicitări. Ești pe drumul cel corect al înțelepciunii…
10. Ochelari de soare. Nu strică să faci un efort să-ți achiziționezi de la reduceri o pereche de ochelari de un nivel mai sus decât cei de la tarabă.