Printurile înflorate pe rochii

Florile multicolore sunt deliciul sezonului. Rochiile înflorate care se termină cu un mic volan în partea de jos și cu talia strânsă pe elastic creează o ținută impecabilă pentru cele care vor să fie în pas cu toate capriciile modei. Singurul impediment sunt accesoriile care nu se împacă foarte bine cu floricelele colorate, aglomerația de culori și detalii este deja prea mult pentru o singură ținută. Iată de ce stiliștii recomandă pantofii nude atunci când purtăm mai multe culori odată.

Printurile înflorate pe accesorii

Pantofii cu aplicații înflorate sunt o continuare firească a botinelor din această iarnă pe care nu prea le-am luat cu adevărat în serios. Ei bine, o pereche de pantofi din catifea cu mici flori aplicate sau brodate sunt o adevărată revelație pentru o rochie de cocktail. Gențile, fie au aplicate un bulgăre mic din blăniță, (ceea ce nu prea ne place!), fie sunt accesorizate cu petice din flori intens colorate.

Printurile înflorate pe jachete

Modelul care s-a împrietenit cel mai bine cu crenguțele înflorate este jacheta scurtă până în talie cu fermoar în față.    Astfel, jacheta scurtă înflorată se potrivește de minune cu blugii omniprezenți sau cu pantalonii albi. Regula care trebuie respectată este că nu se amestecă mai multe printuri în aceeași ținută.

 

Copyright: flexdreams / 123RF Stock Photo